PONUDA

EPOKSIDNI PODOVI
SASTAV: SISTEMI IZRAĐENI OD EPOKSI SMOLA SA KATALIZATOROM I DODATKOM PIGMENATA I ODABRANIH PUNILACA. OSOBINE: MONOLITNI PODOVI VELIKE ČVRSTOĆE, OTPORNI SU NA HEMIJSKE I MEHANIČKE UTICAJE, PREDVIĐENI SU ZA NAJTEŽE USLOVE EKSPLOATACIJE. RAZLIVAJU SE ILI NANOSE ČETKAMA, VALjCIMA I GLETERICAMA NA PRIPREMLjENU CEMENTNU PODLOGU. RAZLIČITIH SU BOJA, DEKORATIVNOG IZGLEDA, LAKO SE ODRŽAVAJU. TIPOVI PODOVA: PREMAZI, SAMOLIVI, EPOKSI BETONI, ANTISTATIK PODOVI.

POLIURETANSKI PODOVI
SASTAV: IZRADjENI SU OD POLIURETANSKIH SMOLA SA DODATKOM PIGMENTA I PUNILACA. OSOBINE: MONOLITNI PODOVI OTPORNI NA HEMIJSKE I MEHANIČKE UTICAJE, ELASTIČNI I UV STABILNI, DEKORATIVNOG IZGLEDA I LAKO SE ODRŽAVAJU. TIPOVI: PREMAZI, SAMOLIVI, PU BETON.

PVC, LVT PODOVI
SASTAV: POLIVINIL HLORID SA DODATKOM PIGMENATA I PUNILACA. OSOBINE: ELASTIČNI PODOVI, OTPORNI NA HABANjE. LAKO SE ODRŽAVAJU I ČISTE. PROIZVODE SE U VELIKOJ PALETI BOJA I DEZENA. TIPOVI PODOVA: ROLNE ILI PLOČE RAZLIČITIH DIMENZIJA I DEBLJINA. IZRAĐUJU SE I KAO ANTISTATIK PODOVI.

GUMENI PODOVI
SASTAV: KAUČUK, RECIKLIRANA ILI VEŠTAČKA GUMA. OSOBINE: ELASTIČNA I MEKA PODNA OBLOGA. DOBAR ZVUČNI I TOPLOTNI IZOLATOR. NA PODLOGU SE POSTAVLjAJU LEPLjENjEM ILI KAO PLIVAJUĆI PODOVI POVEZANI SISTEMOM PERO I ŽLEB (PUZZLE). TIPOVI PODOVA: ROLNE I PLOČE RAZLIČITIH DIMENZIJA I BOJA.

TEKSTILNI PODOVI
SASTAV: PRIRODNA ILI SINTETIČKA VLAKNA I VEZIVNA SREDSTVA. OSOBINE: TOPLI PODOVI, DEKORATIVNOG IZGLEDA, RAZLIČITOG DEZENA I TKANJA, POSTAVLjAJU SE LEPLjENjEM NA PRIPREMLjENU PODLOGU. TIPOVI: ROLNE, PLOČE.

Comments are closed.